menu
Aydın kazanacak'
Aydın kazanacak'
AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, iktidarın elinin bu kez Aydın’a değeceğini belirterek, “Aydın kazanacak” dedi.

Yerel secim çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, ilçeleri ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarda buluşuyor. AK Parti Teşkilatlarıyla da bir araya gelerek yerel seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmeler yapan Savaş, İl Başkanlığı’nda buluştuğu belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerden Aydın’ı kazanmak için partililerden gecelerini gündüzlerine katmalarını ve çok çalışmalarını istedi.

KOLUMUZ KANADIMIZ KIRIK

Savaş, AK Parti iktidarlarında Aydın’a 22 yılda büyük hizmetler yapıldığının altını çizerek, “Hükümet olarak, iktidar olarak, AK Parti olarak 2002’den bu yana çok önemli hizmetler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ama yerel yönetim olmayınca bir kolumuz kanadımız kırık oluyor. İktidarın elini burada yerel yönetimlere değdirdiğimiz takdirde artık bizi kimse durduramaz. Yakışanı yapacağız arkadaşlar. Hep birlikte yakışanı yapacağız ve bu kez Aydın kazanacak” ifadelerini kullandı.

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!