menu
AYDIN SEVDALISI AKIN CAN'DAN SİYASİLERE SİTEM
AYDIN SEVDALISI AKIN CAN'DAN SİYASİLERE SİTEM
Aydın'da mütevazi kişiliği ,Beyefendiliğiyle tanıtan , kültürel değerlere önem veren , doğa sevgisi yüksek ve Aydın Sevdalısı olarak bilinen Akın Can siyasilere sosyal medya hesabı üzerinden sitemde bulundu.

Akın Can sosyal medya hesabından ''Bugün 3 Ocak 2024 Çarşamba.Yeni yıl büyük bir hızla ilerlerken 31 Mart yerel seçimlerine 3 aydan az bir zaman kaldı.Dağlarından yağ ovalarından bal akan güzel ilimiz Aydın’ın Şehr-i Emin adayları henüz belirlenemedi.   

Belirsizlik aday adaylarında 20 gün önceki heyecanı yok etti.

Peki; gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü ilimizin kim yönetecek? 

Seçmen olarak zihnimizdeki şehir nasıl bir yer, nasıl olmalı ?

Şehr-i Emin hangi donanımıyla böyle bir yeri yönetecek?

Adayların; geleceği oluşturacak, yeni şehir projeleri geliştirecek, yerel yönetim yetkinliklerine, ulusal ve küresel vizyona ve öncü bir kişiliğe sahip midir? 

Geleceğin sorunlarına çözüm arayan projeleri, yeni şehir projeleri var mıdır? Var sa bunları hayata geçirmek için bahane üretmeden sadece çözüm odaklı gerçekleştirme oranları nelerdir? 

SEÇMENLERİN TERCİHİ O İLİN KADERİDİR

Bu sorular zihnimizin kıvrımlarında dolaşmıyorsa adayların belirlenmesine elbette gerek yok! Seçim takvimine göre son anda açıklanacak adaylara 31 Mart’ta ideolojik yaklaşımla gider oyumuzu kullanırız. Ancak seçmenlerin tercihi o ilin kaderidir. 

Belediye başkanının vizyonu yoksa, şehrin potansiyeli olmasının da bir anlamı yoktur. 

Unutmamalıyız ki, belediye başkanı seçmiyoruz, kendimizin ve neslimizin kaderini oyluyoruz. 

Geliştirilmeye aç kalmış her anlamda potansiyeli olan ilimiz Aydın’ı itilmiş kakılmış araya sıkışmış il görümünden çıkaracak başkan adayları görmek istiyoruz.''İfadelerini kullandı.

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!