menu
BAŞKAN KIVRAK, AYDIN BŞB HAYRINA KATILARAK KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ ANDI
BAŞKAN KIVRAK, AYDIN BŞB HAYRINA KATILARAK KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ ANDI
Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin şehitlerimizin anısına Çine’de düzenlediği hayra katıldı. Kahraman askerlerimizi unutmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Başkan Kıvrak, şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Vatanı uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” diyen Başkan Kıvrak, “Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği anlamlı hayra katılarak, şehitlerimizi bir kez daha anma fırsatı bulduk. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların ailelerine ve sevdiklerine sabır diliyorum” dedi. Başkan Kıvrak, anlamlı hayır için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Hayra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir, CHP Çine İlçe Başkanımız Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanımız Arzu Yavuz Kocabay, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Çavdar, Belediye Başkan Yardımcımız Semra Eroğlu, Belediye Meclis Üyelerimiz Cengiz İnce, Özden Okumuş, Timuçin Karabulut ve partililer de katıldı.

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!