menu
ERTÜRK, PR. DR. İRFAN YAVAŞOĞLU'NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI
ERTÜRK, PR. DR. İRFAN YAVAŞOĞLU'NA YAPILAN SALDIRIYI KINADI
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünden Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu, hasta yakını tarafından saldırıya uğradı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Yavaşoğlu, "Meslekte 2024 yılında 25.yılım olacak. Ben şöyleyim böyleyim diyemem. Sadece şunu söyleyebilirim. Mesleğimi severek yaptım. Elimden geldiğince hastalar için öğrencilerim için en iyisini yapmaya çalıştım. Ruhum nasıl düzelecek bilmiyorum" dedi

İyi Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, yapılan saldırının takipçisi olduracağını bildirerek şunları dile getirdi. 

"Ülkemizin tüm bölgelerinde yaşanmış ve yaşanmakta olan makus olaylardan bir tanesini maalesef ki yakın zamanda şehrimizde yaşadık.

Üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz ki;

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görev yapan İç Hastalıkları Anabilim Dalı Hemotoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu hocamız kabul edilemez bir zihniyetin saldırısına uğramış.

Bilinmelidir ki;

Her dönemde ve her şart altında cansiperane görevlerini yerine getiren hekimlerimize yapılan saldırılar kabul edilebilir bir mantık çerçevesine hiçbir zaman oturtulamaz. 

‘’ Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin’’ diyen bir liderin kurduğu devlette, ‘’ Giderlerse Gitsinler’’ diyen zihniyetin körüklediği ve insanlık tarihinin olmazsa olmaz temsilcileri hekimlerimize yapılan saldırıları İrfan Yavaşoğlu hocamıza yapılan saldırı nezdinde kınıyor, tüm hekimlerimizin sonsuza kadar yanında olarak, konunun takipçisi olacağımıza söz veriyoruz."  

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!