menu
GÜNEŞİN PARTİSİ'NDE VEFA DOĞMADI
GÜNEŞİN PARTİSİ'NDE VEFA DOĞMADI
Logosunda güneş bulunduğu için Güneşin Partisi diye de ifade edilen İyi Partide sular durulmuyor.

RECEP TANER AKTİF SİYASETİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Logosunda güneş bulunduğu için Güneşin Partisi  diye de ifade edilen İyi Partide sular durulmuyor.Aydın İyi Partide Kongreyle İl Başkanlığına gelen kurucu il başkanı Recep Taner Efeler Belediye Başkan Aday adayı olmak için İl başkanlığından istifa etmişti. Yaklaşık 50 gündür Aydın İyi Parti de İl Başkanı belirsizliği sürerken, İyi Parti Genel Merkezi tarafından Genel İdare Kurulunda alınan kararla Ahmet Ertürk'ün il Başkanı olarak atanmasıyla  Efeler Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen Kurucu İl Başkanı Recep Taner aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

KAZANAN EKİP KAYBEDEN EKİBE TERCİH EDİLDİ

İyi Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığı görevine Ahmet Ertürk'ün atanmasının ardından aytv.com.tr 'ye Özel açıklamalarda bulunan  Recep Taner aktif siyaseti bugün itibariyle bıraktığını söyleyerek "Kongrede kazanan ekip görevden alınıyor ve kaybeden ekibe görev veriliyorsa, benim burada görev yapmamın bir anlamı yok" dedi.

AKŞENER'İN MHP GENEL BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI DESTEKLEMİŞTİ

Meral Akşener İyi Partiyi kurmadan önce , MHP de görev yaptığı sırada MHP Genel Başkanlığına Aday olduğunda Taner, Akşener'e bizzat destek vermiş ve o zaman basına verdiği açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı. Taner''Koray Bey , Sinan Bey ve Meral Hanım da MHP nin değerleridir.Her partilimizin gönlünden geçen bir genel başkan vardır. Ben de Meral Hanımın adaylığını destekliyorum.Çünkü MHP biraz erkek görüntülü bir parti . Meral Hanımla birlikte MHP de siyaset yapan bayan sayısı artacak, daha fazla bayan MHP ye oy verecektir. Ayrıca bugün siyasette üslubun durumu ortada.Maalesef ki bel altı siyaseti yapılıyor.Hepimiz biliyoruz ki bayanın olduğu siyaset arenasında seviyede düzelir'' diye açıklama yaparak bizzat Akşener'e destek olmuştu.

Taner'in her arenada Genel Başkan Akşener'i desteklemesine rağmen , Akşener'in Kazanan ekibin ve Taner'in arkasında durmayışı siyasi kulislerde  "Siyasette Ah de Vefa kalmamış" şeklinde yorumlandı.

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!