menu
İNCİRLİOVA'DA ÖRNEK YARDIM
İNCİRLİOVA'DA ÖRNEK YARDIM
Aydın'ın İncirliova ilçesinde belediye ekipleri, bakımını yaptıkları ağaçlardan kestikleri odun parçalarını, soğuk kış günlerinde sobalarında yakarak ısınmaları için ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

İncirliova Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak Yardım Eli Uzatıyor

İncirliova Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sıcak bir yardım kampanyasına imza attı. İlçede bulunan ağaçların bakımını üstlenen belediye ekipleri, budama çalışmaları sırasında elde ettikleri odunları çöpe atmak yerine ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için değerlendiriyor.

Belediye Başkanı Aytekin Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl 10 bin çuval yakacak desteği sağladık. Bu yıl da aynı özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aralık ayının ilk yarısında 350 aileye ulaşarak yakacak desteği sağladık. İncirliova'mızın öz kaynaklarıyla elde ettiğimiz odunları, kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" dedi.

Başkan Kaya, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan bu desteklerin kış boyunca devam edeceğini belirterek, ilçede sürdürülen ağaç bakım çalışmalarının sadece çevre değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışını da güçlendirdiğini vurguladı. İncirliova Belediyesi'nin sıcak yardım eli, kışın soğuk günlerinde ihtiyaç sahiplerine umut olmaya devam edecek.

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!