menu
İYİ PARTİ AYDIN'DA YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU
İYİ PARTİ AYDIN'DA YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU
İYİ Parti Aydın Kurucu İl Teşkilatı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için istifa eden Recep Taner’in yerine Ahmet Ertürk’ü atadı.

Recep Taner’in Efeler Belediye Başkan aday adaylığı için istifasının ardından boşalan İyi Parti Aydın İl Başkanlığı görevine Ahmet Ertürk getirildi. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa eden Recep Taner’in yerine yönetim kurulu yeni başkanı belirlemek için toplandı. Toplantı sonucunda 18’er oy alan İl Başkan Vekili Sadettin Yabaş ve Efeler eski İlçe Başkanı İlhan Adıyaman seçilemedi.

14 Mayıs seçimlerinde Aydın’dan 2’nci sıra milletvekili adayı olan Ertürk’ün il başkanlığına atandığına dair bilginin il teşkilatına verildiği öğrenildi. Ertürk’ün atama yazısının önümüzdeki günlerde geleceği bilgisine ulaşıldı.

İYİ Parti Aydın Kurucu Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Ertürk, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Efeler Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, milletvekili aday adaylığı nedeniyle bu görevden ayrılmıştı. Ertürk, partisinin milletvekili aday adayları arasında yapılan temayül yoklamasında en fazla oyu alan isim olmuştu.

 

 

 

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!