menu
KOÇARLI'DA YOL ÇÖKTÜ
KOÇARLI'DA YOL ÇÖKTÜ
Koçarlı’da meydana gelen aşırı yağış sonucu karayolunun bir kısmı çöktü. Bölgeye gelerek incelemelerde bulunarak sürücüleri uyaran Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, yolu en kısa sürede onarım yapacaklarını söyledi.

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde son günlerde şiddetli yağışlar meydana geldi. Şiddetli yağış sebebiyle Güdüşlü-Yeniköy güzergahındaki karayolunun bir kısmı çöktü. Yolun çökmesi nedeniyle bölgede önlemler alındı. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan da Aydın Karayolları Şube Şefi Buğra Soyer ile birlikte bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

GEREKLİ TESPİTLER YAPILDI
​​​​​​​
Söz konusu yoldaki çökme nedeniyle sürücüleri uyaran Başkan Kaplan, şu ifadeleri kullandı: “Güdüşlü-Yeniköy Güzergahını kullanacak vatandaşlarımız dikkat. İlimiz genelinde meydana gelen şiddetli yağış sebebiyle Güdüşlü- Yeniköy güzergahı Karayolunda çökme meydana gelmiş ve kontrollü geçiş sağlanmaktadır. Aydın Karayolları Şube Şefi Buğra Soyer ile birlikte yerinde gerekli inceleme ve tespitleri yaptık. Ekiplerimiz en kısa sürede onarım çalışmasına başlayacak.”

 

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!