menu
MUHTAR ADAYI RAMAZAN GÖBEK VAADLERİNİ AÇIKLADI
MUHTAR ADAYI RAMAZAN GÖBEK VAADLERİNİ AÇIKLADI
Aydın Efeler Kardeşköy Muhtar Adayı Ramazan Göbek Muhtar seçildiği zaman yapacak olduğu projeleri AYTV.COMTR ye anlattı.

Kardeşköy Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Göbek , Vefa borcum olan Kardeşköy'e hizmet etmek en büyük hayalim dedi. Mahallenin sorunlarını en ince detayına kadar bildiğini ve 31 Martta da mahalle sakinlerinin teveccühü ile muhtar seçildiğinde yapacağı vaadleri maddeler halinde AYTV.COM.TR ye anlattı.

KANALİZASYON SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Mahallenin en büyük sorunlarında birisi olan ve kangren haline gelen kanalizasyon sorununun , mahallenin en önemli sıkıntısı olduğunu belirten Muhtar Adayı Ramazan Göbek ''Seçildiğimde bu sorunu en kısa zamanda , yetkili mercilerle ortak hareket ederek çözeceğiz.'' İfadelerini kullandı.

SU HATLARI YENİLENECEK

Sözlerine devam eden Muhtar Adayı Göbek ''Su hatlarımız eski .Mahallemizin sorunlarından biri de bu. Muhtar seçildiğim zaman bu konunun çözülmesi yolunda tüm gayretim ve çalışmalarımla bu sorunun da üstesinden geleceğiz''Dedi.

MAHALLEMİZE GÜZEL BİR DÜĞÜN SALONU KAZANDIRACAĞIZ

Yetki verildiğinde Kardeşköy Mahallesinde halkın ihtiyacını karşılayacak güzel bir Düğün Salonunun çalışmalarına başlayıp, kısa zamanda güzel bir düğün salonu kazandıracağını söyleyen Göbek ''İnşallah bu sorunu da Muhtarlığımızda hayata geçireceğiz''Şeklinde konuştu.

KARDEŞKÖY DOĞAL GAZA KAVUŞACAK

İnsanca yaşamın Kardeşköy sakinlerinin de hakkı olduğunu belirten Muhtar Adayı Ramazan Göbek ''Bizim göreve gelmemizle birlikte bu rahatlığı Kardeşköy sakinlerine yaşatacağız ''İfadelerini kullandı.

İÇ YOLLARI SICAK ASFALT İLE KAPLATACAĞIZ

Kardeşköy de iç yolların sıcak asfalt ile kaplanması gerektiğini belirten Muhtar Adayı Göbek''Kardeşköy her güzelliği hak ediyor. Mahallemizin iç yolları  iyi değil. Daha güzel olmalı bu yüzdendir ki ,iç yollarda sıcak asfalt olmalı. Göreve geldiğimizde bu sorunu da biz çözeceğiz.''Şeklinde konuştu.

MAHALLEMİZDE MESİRE ALANI YOK

Yıllardır Kardeşköy mahallesinde yaşarım. Nerede ise her mahallede insanların vakit geçirecek olduğu küçükte olsa mesire alanları var. Kimsenin Kardeşköy'ü öksüz çocuk muamelesi yapmaya hakkı yok. Mahalle sakinlerimizin Hafta sonu ailecek oturabileceği ve vakit geçirebileceği bir mesire alanı yok.Biz göreve geldiğimizde inşallah bu sorunu da çözmüş olacağız. Ben ve ekibim bu sorunların üstesinden gelecek kapasitedeyiz. Mahalle sakinlerimize güveniyoruz. İnşallah onlarında desteği ile Muhtarlık seçimini kazanacağız. Kazanan Kardeşköy olacak.''İfadelerini kullandı.

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!