menu
NAZİLLİ'DE SİLAHLI SALDIRI
NAZİLLİ'DE SİLAHLI SALDIRI
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir genç, yüzleri maskeli olan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan genç hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Nazilli’de Çapahasan Mahallesi 264 sokak üzerinde akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre A.Ç ve arkadaşı B.K 09 AIJ 369 plakalı motosiklet ile 264 sokak üzerinde seyir halinde iken, arkasından gelen motosikletli ve yüzleri kapalı olan iki şahıs yanlarında bulunan silahla A.Ç ile B.K’yi hedef aldı. Motosiklet seyir halindeyken kurşunların denk geldiği iki arkadaş neye uğradığını şaşırdı. Silahtan çıkan kurşunlar A.Ç’nin bacağına ve ayak parmağına isabet etti. Silahlı saldırganlar daha sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

SİLAH SESİNİ DUYAN POLİSİ ARADI

 

3 el silah sesiyle irkilen mahalle sakinleri yere düşen A.Ç ve B.K’yi görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı A.Ç, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi

 

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE
Öte yandan silahlı saldırıya gerçekleştirilen ve olay yerinden kaçan maskeli iki şahısı yakalamak için bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan polisin çalışmaları devam ediyor.

 

Comments

http://www.aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!